H&M LOOKBOOK 2012


"Modevisning" för deras spring/summer lookbook 2012! Älskar sånna här videos :)

Vad tycker ni, ser det någorlunda bra ut?
bloglovin

Ja tack!


Det här känns som en ultimat ute-dags-outfit! Du har färg, du har illusionen av längre ben tack vare den höga midjan och neutrala färgen, och vi har snygga fötter! Vad sägs som frukost på Wayne's och shoppingtur därefter? Jo tack, den här outfiten talar rätt!
bloglovin

T G W T D T


Skinn, läder och silkig blus. Vad mer kan behövas? Jo juste, den där perfekta nyansen av gult! Vår & sommar, välkommen att ge mig en solbränna till det här!
bloglovin

The Girl With The Dragon Tattoo


Jag fullkomligt ÄLSKAR den härligt stickade tröjan! Tänk den i en riktigt oversizad en, och den är perfekt att slänga på vid stranden.
bloglovin

Den underbara färgmixen!


De här färgerna tillsammans kan inte bli mer än rätt! Kombinera med brunt flätat skärp och du höjer trendribban yttligare!
bloglovin

Skirts & Blazers


Varm sommar dag, en kjol. Sen sommarkväll, en kjol + kavaj. Jag tycker det låter prima i mina öron, vad säger ni själva?
bloglovin

Tips!


Häromdan' köpte jag en guldig paljettkjol och NU hittade jag denna liknande skapelse på H&M's nyhets sida. Hur perfekt vore det inte tillsammans till ett vanligt vitt baslinne och de andra grejjorna på bilden?
bloglovin

Wake up..





...To Spring!

2012 börjar bra, inte minst sagt för H&M's nya kläder och kollektioner! Det kliar i fingrarna så jag blir galen! Blir så sugen på värme, shorts, pilotisar och alla nya fina kläder att slasa runt i.

Vad säger ni själva?
bloglovin

Ta över??

Känner lite dålig drivkraft och vet inte om jag borde försöka fortsätta eller helt enkelt ge ansvaret till någon annan villig??

Vad säger ni? Bloggen har ju potential! Allt som krävs är lite tid..
Svårt val.. Nu, såhär JUST nu, vill jag fortsätta själv!

Har ett antal bilder och collage klara för publicering och förhoppningsvis blir det en lika bra mottagning som förut!

Vet att jag har gått miste om väldigt mycket samarbeten och grejjor nu, men strunt samma! Vi kör på ändå!

Är ni med mej?
bloglovin
RSS 2.0